Una mica sobre mi

Robert Bosch Capell

Des de petit que sempre he estat envoltat d'ordinadors i aparells que no sabia ni perquè servien.

Tot va començar fa un parell d'anys quan em vaig interessar per com estaven fetes les pàgines web, l'estudi del codi i les diferents técniques per a relitzar-les, sempre m'ha agradat la tecnologia i que pot fer per millorar la nostra qualitat de vida en el dia a dia

Vaig decidir fer un curs d'iniciació al desenvolupament web i, amb esforç i dedicació ja he adquirit certs els coneixements necessaris que em permeten realitzar tot el procés de programació i posada a punt d'aquestes.

En el cas del desenvolupament web, ens ajuda a millorar la nostra imatge a Internet i donar-nos a conèixer als internautes i al públic en general obrint un nínxol de mercat que abans no teniem.

La nostra presència a Internet com a empresa i l'interacció amb altres usuaris pot generar uns ingresos que dels quals abans no disposaven i la captació de nous clients que faràn augmentar les nostres vendes o serveis que oferim i si el nostre servei és bo ens faràn publicitat gracies a les xarxes socials generant més tràfic a la nostra empresa.

El meu objectiu com a programador, a curt termini, és realitzar aplicacions per als dispositius mòbils, ja siguin d'Android o Apple i, a llarg termini, poder realitzar software de la millor qualitat.

Detalls Personals

Nom:
Robert Bosch capell
Data de naixement:
27 d'Agost de 1987
Nacionalitat:
Catalana
Idiomes:
Català (Nadiu)
Castellà (Alt)
Anglès (Intermig)

Interessos

Hi ha moltes coses que m'agraden fer a part de l'elaboració de llocs web increïbles.
M'agrada anar amb bicicleta, llegir, la música i mirar pel·lícules de tot tipus. També m'agrada:

 • Anar de pesca amb els amics
 • Practicar snowboard a l'hivern
 • Compartir opinions a les xarxes socials

Eines de l'ofici

No puc anar enlloc sense les meves eines.
Perdo gran part del meu temps en els equips informàtics, ja sigui el ordenador o el mòbil, per això intento tenir-ho sempre tot perfecte i actualitzat.

 • Adobe Photoshop CS6
 • Adobe Illustrator
 • Adobe Dreamweaber

Visiti els projectes

Els meus serveis

Disseny d'interfície d'usuari.


L'experiència d'usuari (UX) és un terme que s'utilitza per descriure el nivell de satisfacció dels usuaris mentres naveguen per la web.
Si és una bona experiència pot obtenir més vendes, publicitat gracies als clients contents i millorar la vostra marca, si és una mala experiència, els teus clients no tornaràn a visitar el lloc i en poden fer una mala publicitat.

Caracteristiques d'una bona interfície.

 • Facilitat de comprensió, ús i aprenentatge
 • L'objecte d'interès ha de ser de fàcil identificació
 • Existència d'eines d'ajuda i consulta

Desenvolupament Front-End.


Llenguatge punter

Tot l'apartat de codificació està realitzat amb HTML5 i CSS3 que, actualment és el llenguatge més modern que existeix i que permet obtenir varies millores respecte a les seves versions anteriors com poden ser un carrega més ràpida, un millor posicionament en cercadors, animacions que avans necessitaven molt més volum de codi, etc... .

Disseny adaptatiu

També realitzo tota la part de codificació encarada a la visualització correcta en qualsevol dispositiu, ja sigui utilitzant una tablet o un smartphone.

Actualment la meitat de visites que és realitzen utilitzant Internet són a través d'aquests dispositius i l'usuari necessita poder veure el contingut perfectament per a saber que s'ofereix en un lloc web.

Optimització del codi informàtic

Un cop està feta la pàgina web, s'ha de comprobar que aquesta passi tots els estàndards de codificació per a que els cercadors puguin comprendre i posicionar millor el contingut d'aquests.

Integració de CMS.


Realització d'interfícies totalment dinàmiques per a poder compartir contingut en les xarxes socials a través d'un blog corporatiu.

O també instal·lar una plataforma per a poder escriure articles i compartir-los, com poden ser Wordpress, Blogger, Joomla o Drupal i optimitzar-los.

Integració de E-commerce.


Actualment la venta a través d'Internet està augmentant de forma exponencial i sembla que cada cop augmentarà més degut a la facilitat d'ús. Per això també ofereixo la posibilitat de realitzar una botiga on-line gracies a plataformes com poden ser Prestashop, Magento o OsCommerce per a disposar de la seva botiga a Internet.

Optimització SEO.


El SEO consisteix en la pràctica activa de l'optimització d'un lloc web mitjançant la millora d'aspectes interns i externs per tal d'augmentar el trànsit que una pàgina web rep des dels motors de cerca.

Per separat aquestes lleugeres modificacions milloren el posicionament en motors de cerca, però si les petites modificacions es consideren de manera agregada o es combinen entre si poden suposar una gran millora de rendiment en els resultats dels motors de cerca.

Com millor sigui el posicionament orgànic d'un web en el motor de cerca per a una determinada cerca, major serà la possibilitat que aquest lloc sigui visitat per un usuari que està realitzant una recerca concreta.

Disseny gràfic.


L'imatge de la seva empresa és important, per això també els i puc oferir la creació d'un logo que cridi l'atenció dels clients, realitzar targetes de presentació, codis QR personalitzables juntament amb les seves campanyes de seguiment, servei de community management a les xarxes socials, etc... .

Frases cèlebres que em descriuen

 • La millor manera de predir el futur és implementar-lo.
  David Heinemeier

 • L'èxit consisteix a anar de fracàs en fracàs sense perdre l'entusiasme.
  Winston Churchill

 • No documentis el problema; arregla-ho.
  Atli Björgvin

El meu progrés en nombres

 • 3500 hores Temps dedicat
  Durant gairebé un any i mig.
 • 400 cafés La meva implicació
  No tot és fàcil, a vegades he hagut de treballar fins altes hores de la matinada.
 • 500.000 línies El codi informàtic
  He hagut de treballar en diferents llenguatges i aprenent alhora la millor forma de realitzar cada secció.